We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Drustvene mreze popis

by Main page

about

Društvene mreže gore od zafrkancije na račun predsjedničine izjave: 'Kolinda je začetnica novog pojma jogurt-domoljublje'

Click here: => neiwalcafi.fastdownloadcloud.ru/dt?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MzA6Imh0dHA6Ly9iYW5kY2FtcC5jb21fZHRfcG9zdGVyLyI7czozOiJrZXkiO3M6MjE6IkRydXN0dmVuZSBtcmV6ZSBwb3BpcyI7fQ==


Previše vremena provedenog na društvenim mrežama može vam doneti pad koncentracije kao i mnoge druge simptome ADHD-a jer komunikacija na društvenim mrežama zahteva konstanto prebacivanje sa jedne teme na drugu, sa jednog mesta na drugo, od čitanja komentara, praćenja novih objava te odgovaranja na poruke kao i komentarisanja i lajkovanja. Služe nam za druženje, upoznavanje, ponovno povezivanje sa ljudima sa kojima smo izgubili kontakt, za reklamiranje te za informisanje.

Za kratko vreme postala je jako popularna i ima oko 955 miliona korisnika od kojih 200 miliona svaki dan posećuju svoj Facebook nalog. Morate znati kome govorite i prilagoditi sadržaj i web mjestu i ciljnoj skupini. Pratite li promet i konverzije?

Društvene mreže

Društvene mreže preuzele su važnu ulogu u našem privatnom i poslovnom životu, a neke su ipak popularnije od drugih. Donosimo vam popis najposjećenijih društvenih mreža. Facebook Facebook je, bez dvojbe, jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice. Od samog početka, ova društvena mreža privlači sve veći broj korisnika koji svakodnevno objavljuju svoje fotografije, doživljaje i uspomene sa svojim Facebook prijateljima. Koliko je ogromna popularnost Facebooka govori i zadivljujući podatak da danas ima oko dvije milijarde aktivnih korisnika diljem svijeta. Twitter Twitter je društvena mreža koja se koristi za mikro-blogging, odnosno objavu kraćih poruka koje nazivamo tweetovima. Ova popularna mreža nudi mnoštvo različitih mogućnosti za svoje korisnike pa njezina velika popularnost nimalo ne čudi. Podaci govore da Twitter trenutno ima oko 300 milijuna korisnika. Instagram Društvena mreža koja je lani s rekordnih 400 milijuna aktivnih korisnika prestigla Twitter. Instagram je mreža za brzo i besplatno dijeljenje osobnih fotografija te kratkih videozapisa sa pratiteljima. Osim toga, ova zanimljiva aplikacija također omogućuje obradu fotografija raznim posebnim efektima. LinkedIn Ova društvena mreža prvenstveno je namijenjena za održavanje poslovnih kontakata između raznih tvrtki i pojedinaca. Funkcionira tako da svi korisnici mogu promovirati i predstaviti sebe, svoj posao te komunicirati s potencijalnim poslovnim partnerima. LinkedIn bilježi oko 300 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Pratite nas na našim i saznajte s kojim tvrtkama surađujemo i pomažemo u njihovoj promociji na društvenim mrežama!

Društvene mreže su, kako sam termin kaže, društvene. Zato je digitalni PR utoliko zahtjevniji od onog offline. Donosimo vam pregled najpopularnijih društvenih mreža u 2016. Anketa koju smo sproveli pokazala je da čak 99% ispitanika ima nalog na Fejsbuku, a zatim slede Jutjub sa 93%, Tviter sa 77% i Gugl U sa 71%. U ovom newsletteru riječ je posebno o faktorima koji utječu i mijenjaju današnju komunikaciju, vrsti znanja i sposobnostima koje su danas bitne, kao i pozicijama koje bi komunikatori trebali popunjavati u budućoj radnoj okolini. Cilj istraživanja je bio da se uporedi popularnost društvenih mreža u Srbiji, a ne da se predstave podaci o tačnom broju posetilaca svake od ovih lokacija. YouTube zadržava pravo na korištenje, preinaku i brisanje postavljenog materijala. Upravo ova činjenica nas je drustvene mreze popis da istražimo koje drustvene mreze popis društvene mreže najviše koristimo. Zip Twitter je društvena mreža koja se koristi za mikro-blogging, odnosno objavu kraćih poruka koje nazivamo tweetovima.

credits

released December 8, 2018

tags

about

bernewsmenbei Little Rock, Arkansas

contact / help

Contact bernewsmenbei

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Drustvene mreze popis, you may also like: